Avenged Sevenfold – Dear God [Music Video]

Posted: November 27, 2011 in Artikel Muzic, Video Klip
Tags:

Avenged Sevenfold salah satu band rock yang paling saya favorit-kan, pada kesempatan kali ini saya ingin menampilkan sebuah video klip dari Avenged Sevenfold yang berjudul “Dear God“, kenapa memilih lagu ini? kenapa??? ya karena saya suka banget dengan lirik lagu ini dalem banget, aransement lagu nya juga keren dan yang pastinya suara dari M. Shadows yang khas, kalau sudah denger ini lagu bisa saya putar berulang-ulang sambil nyanyi.. haha ancur suara lo men…!!!🙄 kalau ngga sambil nyanyi ngga afdol rasanya… haha..😀

Sekedar info lagu “Dear God” ada di album ke empat Avenged Sevenfold (album) yang dirilis pada 30 Oktober 2007, buat yang mau nge-download lagu Dear God bisa langsung ke page Download, langsung deh klik… Nah yang ini video nya, cekidot !!!

Dear God Lyrics

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can’t help but wish that I was there
Back where I’d love to be, oh yeah

Chorus:
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I’m not around,
When I’m much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I’d stayed
‘Cause I’m lonely and I’m tired
I’m missing you again oh no
Once again

There’s nothing here for me on this barren road
There’s no one here while the city sleeps
and all the shops are closed
Can’t help but think of the times I’ve had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

back to Chorus:

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
when hope begins to fade…

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love purpose hard to find

back to Chorus:

Comments
  1. ayu says:

    yah…, selain lagu so far away buat jimmy sulivan R.I.P., lagu itu juga buat sahabat kecil aq yang udah berpulang kehadiratnya…

Isi Komentar Anda Sebelum Gue Paksa !!! :D

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s